Det nyeste innen derivathandel

technical-chart-709x531

SPONSET INNHOLD

CMC Markets er et av de eldste selskapene som driver med derivathandel, og har i dag også opprettet et eget kontor i Norge. Selskapet har 27 år med erfaring med å fasilitere CFD-handel, det vil si handel med derivater av verdipapirer innen mange forskjellige områder. Dette betyr også at de har vært med nesten fra begynnelsen, da denne typen derivathandel begynte å bli populær, mot slutten av 80-tallet.

Hvilken type derivathandel er det som tilbys hos CMC Markets?

Om vi ser på hva selskapet har å tilby til sine Live-konto-Tradere, åpnes det opp en lang rekke med spekulasjonsmuligheter og markedsområder, slik at en hver som har lyst til å handle med derivater, vil kunne finne et markedssegment som de kan føle seg vel i. Tilbudet om markedstilgang strekker seg fra over 300 registrerte valutapar, hvor man kan analysere trender og vurdere den fremtidige utviklingen. Dernest finner vi et stort utvalg av globale indekser, som utgjør noen av de viktigste markedene i verden.

Om dette ikke passer din smak, så er det også mulig å se på utviklingen innen forskjellige råvaremarkeder, som olje, sølv, gull og mange andre råvarer som er ettertraktede. I tillegg til dette finner du også derivater av aksjer fra mer enn 9 000 forskjellige selskaper, så vel som derivater av Statsobligasjoner, obligasjoner og av rentepapirer.

platform_no_device_cluster_no

Oppdaterte hjelpemiddel og en rekke effektive verktøy for å gjøre handelen enklere

For å gjøre handelen enklere og mer effektiv for sine kunder, har CMC utviklet en meget god og unik tradingplattform som de kaller for Next Generation. Plattformen er prisbelønnet for å være et godt verktøy for alle typer tradere. Plattformen gir deg en oppdatert informasjon om handel i dine utvalgte markeder, og gir deg enkel tilgang til å ta grep der syns at det trengs.

I tillegg til at plattformen er ganske god, så tilbyr selskapet også kursing i form av webinarer, så vel som lokale seminarer, både når det kommer til maksimum utnyttelse av plattformen, så vel som til gode tips når det kommer til teknisk analyse og andre aktuelle tema. Dertil finner du alltid oppdaterte nyheter og handelstips fra en rekke gode kilder. Som en del av pakken får du tilgang på flere direkte nyhetskilder, så vel som forskjellige analysetidsskrifter, som Morningstar eller Reuters.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.