Nettshopping for menn

strahldur-hoyglanskrem_1

Som eier av diverse ikke helt nye biler er jeg en aktiv bruker av veihjelpstjenester, og derfor medlem i Norges Automobil Forbund. Med i medlemsskapet er bladet Motor, et helt OK blad om biler og alt som hører med. Det som er spesielt interessant med Motor er noen av annonsene som står i bladet. Annonseavdelingen har nemlig klart det kunststykket å overbevise en del ganske sære annonsører om at i Motor, der treffer de målgruppen sin. Som altså, sannsynligvis, er menn som er interessert i bil og andre manneting. Annonsene ser ofte ganske håpløse ut, nettsidene de peker til likeså, men noe av det de tilbyr… åhå!

MotorHer er et lite utvalg spennende nettbutikker for oss gutta, hentet fra de siste utgavene av altså Motor:

Først ute er bilpleiekongen.no. De selger alt du trenger av remedier for å holde bilen og sykkelen ren og pen både inn- og utvendig. Målet deres er å «… å treffe nye målgrupper og øke interesse for bilpleie som en rekreasjon, fremfor et nødvendig onde». Med produktene deres for hånden kommer du altså til å glede deg til å vaske bilen og dyp-polere felgene. Vel… De har ihvertfall de fleste store merkene, har masse gode tips, gavekort og så videre. Og så gir de gode rabatter til NAF-medlemmer.

Campingvogn- og -bil-annonsørene sier jeg ikke noe om.

WeeWee-Gruppen, som holder til på Frakkagjerd utenfor Haugesund, var opprinnelig et transportselskap startet av Rolf Wee* i 1958. Nå er de en av de største leverandørene i Norge av spikertelt fortelt og flytebrygger, og så har de en ganske så innholdrsik webshop der man kan få tak i det meste til traktoren, diverse solcelleutstyr, lagerhalltelt, små elektriske biler/scootere/rullestoler, redningsbøyer, vinsjer, gravemaskiner, vifte til vedovn, fotdrevet vedkløyver, og og så videre og så videre. *: Uttales på norsk, altså «ve-e», ikke på engelsk «Wi».

Nordic Outdoor (tidligere Sølvkroken) er en grossist som selger allslags jakt- fiske- og fritidsutstyr. Og her snakker vi ikke om «kvalitets»-billigvarene de selger i lekmannsvarehusene, her er det snakk om the real thing og ikke noe dill. Les, lær, og still vanskelige spørsmål neste gang du er innom et av varehusene som har Xer og Ler og Ger i navnet sitt.

store-lagertelt-2Og så har du sikkert tenkt at det hadde vært greit å ha et SKIKKELIG partytelt i hagen, og ikke det der flimsete rakkelet som hele tiden blåser over ende. Eller et midlertidig lagertelt til bilprosjektet. Sånt får du ikke hos Clasern, men hos Telt & Fritid i Sandefjord. De har alt fra sånne enkle «brett ut og sett opp»-telt på 9 kvadratmeter til svære flerbrukstelt på 6×12 meter.

NAS55-zAntirustbehandlingsbransjen har også funnet ut at Motor er et greit sted å treffe folk som ikke skifter ut bilen hele tiden. Både Norsk Antirustforening (dvs. selskapet Enger & Hedlund AS og merkevaren Mercasol) og Fluid Film (dvs. selskapet Rettedal Bilkontroll AS) forteller at de har de beste rustbeskyttelsesproduktene på markedet. Personlig liker jeg FluidFilm best siden de har søte sauer og en gammel bil med i annonsen, men siden de ikke har verksted i nærheten av der jeg bor blir det vel til at Dodgen får en runde Mercasol en dag.

Dashcam550x550Dashbordkamera er også i vinden for tiden. Jeg foretrekker å bruke DashCamappen på en ikke helt ny iPhone når jeg er ute og farter, mens andre kanskje foretrekker å bruke et av kameraene de selger på dashbordkamera.no.

strahldur-hoyglanskrem_1Til slutt har vi Strahldur – en velkjent merkevare for oss som sysler med krom og sliten lakk og slikt. Deres klassiske høyglanskrem/ «Universalkonsentrat» (krommen blir finere enn ny) og Formula 500 (renser lakk osv.) har jo en sentral plassering i de fleste velutstyrte garasjer. Universalkonsentratet funker strålende til baderomsfliser og alt annet som trenger å bli blankt og fint innendørs også, så det å investere i et par tuber med én gang er en god idé.

Så da er det bare å klikke og kjøpe, gutter!

Tags from the story
, , , ,
0 replies on “Nettshopping for menn”