Shopping for menn som liker å bruke penger på annet enn klær

 

2015-09-23 18.45.19-1

Da er det feriepengetid, og kanskje på tide å fornye garderoben litt? Da er et lagersalgshoppingsenter tingen – et kjøpesenter som er en kombinasjon av lagersalg og vanlig kjøpesenter.

2015-09-23 18.44.57-1Det hele kalles Norwegian Outlet, og ligger på et jorde på Vestby en halvtimes kjøretur sør for Oslo. Det hele fremstår som et vanlig shoppingsenter, med masse butikker (både rene merkevarebutikker og kjedekonsepter – visstnok over 40 tilsammen), et par spisesteder, svær gratis parkeringsplass og barnepass (så du slipper mas fra andres unger i butikkene). Forskjellen er altså at alle varene i butikkene selges til sterkt nedsatte priser – de lover minst 30% lavere pris enn vanlig butikkpris. Butikkene ser mer eller mindre ut som de tilsvarende fullprisbutikkene i sentrum; forskjellen er kanskje at det er mer varer og dermed kanskje litt trangere. De fleste er ikke en gang veldig tydelig merket som billigbutikker – prisene bare er lavere, og finner du et skilt det står “SALG” på, da er det billig, da..

For oss gutta er det plenty av butikker å raide; en svær Levi’s-butikk (som selger 501 til 800 kroner paret (kjøp én og spar inn bensin og bompenger…)), Diesel har en bra butikk., Hugo Boss og G-Star Raw har egne merkevarebutikker, det finnes masser av sportsklær fra Bergans, HellyHansen, og Stormberg m.fl., og alle de bra kjedebutikkene (som Høyer, Brandstad, Follestad osv.) er på plass.

2013-09-18 18.50.55

2013-09-18 18.50.57 2013-09-18 18.50.59

Så for oss som liker oversikt, å få ting gjort og samtidig spare penger er dette så absolutt verdt turen. Det pleier ikke være mye folk, det er færre ansatte enn vanlig i butikkene (penger spart) så det blir mindre mas, og klærne er akkurat de samme som i butikkene i sentrum. Sett av et par timer en kveld (åpent til 20 på hverdager), og handle inn det du trenger å ha på kroppen det neste halvåret bare SÅNN!

Det er bare å følge Norwegian Outlet på Face, og signe opp for nyhetsbrev på webben deres.


Dette innlegget ble første gang publisert i april 2016. Det kan være gjort endringer på senteret siden den gang.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.