Endelig en god vegetarburger

Vivera vegetarburger er enkelt og greit den beste vegetarburgeren jeg har funnet så langt. Den er laget av soya- og hveteprotein + potetstivelse, rødløk, egg og litt av hvert, og smaker faktisk nesten som en god oksekjøttkjøttburger.

Konsistens og lukt gir også kjøttassosiasjoner, og sammen med godt burgerbrød, salat, løk, dressing og ost (og annet man kan finne på å ha på en burger) blir det hele ganske så bra. Om enn noe tørt siden burgeren mangler animalsk fett.

Vivera er et nederlandsk selskap som har produsert vegetarprodukter helt siden 1990. De har en drøss vegetar- og veganprodukter på menyen, alt produsert mest mulig bærekraftig og med mest mulig egendyrkede ingredienser osv. Nå har altså Friele Foods i Bergen bestemt seg for å ta inn og distribuere 4 av produktene til det norske markedet. Av en eller annen grunn sier hvor produktene selges på hjemmesiden sin, men jeg har funnet noen av dem hos min lokale Coop Mega. Og så langt virker produktene å være gode erstatninger for ordentlig kjøtt. Ihvertfall én gang i uka…

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.