Sponset video: Gillette Fusion Proshield

[Sponset innlegg] Gillettes mål her i livet (hvis man kan si det?) er å gi oss gutta “The best a man can get”. Det gjør de ved å stadig videreutvikle og forbedre hovedproduktet sitt, barberhøvelen. (De har en del andre “personlig pleie”-produkter også, som barbeskum, deodoranter og dusjsåpe og slikt, men det kan vi ta en annen gang).

GIL-Fusion-Proshield-Razor-Flexball-TiltDet siste på barberhøvelfronten nå er en 5-bladet presisjonshøvel som fukter, smører og beskytter huden (og skjegget) både før bladene gjør jobben sin, og etter at skjeggstråene er kuttet. Dette gjør at hele jobben skal gå enda mykere og raskere for seg siden barberhodet glir enda lettere over ansiktet – slik det er illustrert ganske så smart i ovenstående film. Det hele er selvsagt montert på det siste innen barberhøvelskaft; FlexBall-håndtaket, som gjør at barberbladet følger ansiktets konturer bedre, og leveres i to versjoner; den gule standardversjonen og den blå Chill-versjonen som gir en ekstra kjølende effekt.

Jeg må innrømme at jeg er en av dem som synes dette barberingsgreiene er noe herk. Det å holde på med skum og kniver og greier i ansiktet HVER ENESTE DAG for å fremstå nogenlunde presentabel blir i meste laget, så jeg lar vanligvis buskaset gro og klare seg selv. Men så er det jo slik, da, at innimellom, da blir disse stive hårstråene litt mye av det gode, og de MÅ vekk. Og da er det ingen ting som slår en god høvel (bortsett fra kanskje en tur til en proff barberer, men det er også en annen sak). Det vil si – først må det grøvste tas med en skikkelig elektrisk skjeggtrimmer (har du prøvd å fjerne 2 cm. lange skjeggstrå med høvel vet du at DET, det klarer den ikke), men så er det skikkelig skum og høvel som gjelder.

Og der kommer altså den nye Fusion Pro Shielden inn i bildet. De to forrige høvlene, Fusion Power Razor pg Fusion Proglide, gjorde hele jobben enklere og raskere med sine 5 blader. Når det nå kommer ekstra fukt og smøring i tillegg kan det vel ikke bli bedre. (Eller – det kan det sikkert. Tenk om de kunne laget en høvel med avtrekk slik at skum og skjeggstubber gikk rett i en egen beholder istedenfor utover hele vasken og gulvet? Oioi. Men det kommer vel…)

Uansett – shave on!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.