Skummelt godt

2016-03-08 22.22.55-1

La oss si at du har et godt produkt, for eksempel peanøtter overtrukket med sjokolade. Så tar du det produktet og videreutvikler det. Du erstatter peanøttene med mandler, og så dekker du det hele med et hvitt sukkerskall slik at produktet ser ut som små hvite steiner, og så kaller de det hele for M Mandel.

MmandelHva får du da? Jo, et skummelt godt og totalt avhengighetsskapende produkt. Sukkerskall, melkesjokolade og salte mandler er rett og slett en uslåelig kombinasjon som gjør det omtrent umulig å ikke hive innpå hele posen med én gang istedenfor å porsjonere det hele ut over noen dager. Man blir litt småuggen av alle mandlene sånn circa halvveis nede i posen, men det går fort over. Og så er neon av bitene steinharde inni og muligens litt farlig for tennene, men hey!

Her snakker vi altså om Freias mest vellykkede M-variant så langt. Hverken M Krisp eller M Crunchy Mais, og ihvertfall ikke M Toffin (uuuææhh…), kan måle seg med Mandelvarianten.

Nei, innlegget er ikke sponset. Men skulle noen hos Freia føle for å sende over et par kasser M Mandel sier ikke jeg neitakk…

Tags

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.