Fy på lanken!

I dag dukket det opp et brev i postkassen min (for én gangs skyld ikke bare reklame, altså). Det var fra Lotteri- og stiftelsestilsynet som hadde noen innvendinger om et par innlegg her på bloggen som de mener brøt «forbudet mot ulovlig formidling og markedsføring av pengespill i Norge».

Jeg har nemlig skrevet et par innlegg om online pengespill her, innlegg som nok kunne se ut som reklame siden det var linker til et par utenlandske spilltjenester der. Jeg tenkte jo at dette er stoff som er interessant for menn siden vi jo bombarderes med reklame for disse tjenestene via diverse «norske» TV-kanaler, men siden jeg publiserer fra Norge er det ikke innafor. Brevet er på mange sider og inneholder masse henvisninger til paragrafer, det trues med tvangsmulkt og de har tilogmed tatt skjermdumper av artiklene og uthevet noen avsnitt, så det er nok ganske alvorlig det jeg har gjort…

Det er mulig jeg kunne kommet unna med å ikke linke til noen av tjenestene og bare sagt noe om at det bare er å google «online spill» så finner man ut av det. Eller jeg kunne nevnt at det bare er å se på TV-kanaler som Max og TV3 osv. et kvarters tid, så får man linker til diverse tjenester der man kan bruke masse penger på å kanskje vinne tilbake litt. Men jeg dropper hele spillgreia og har slettet innleggene. Og neste gang jeg får lyst til å formidle noe om onlinegambling ol. skal jeg sjekke Lotteri- og stiftelsestilsynets heimeside og spesielt siden «Spelselskap utan løyve i Noreg«. (Jepp. De har nynorsk versjon. Og samisk. Kult!)

Så: beklager, Lotteri- og stiftelsestilsynet; det var ikke meningen å være slem. Håper dere liker resten av bloggen!

Og til dere som er blitt «spillavhengige» av å klikke på linkene mine: skjerp dere!

Tags from the story
, , ,
0 replies on “Fy på lanken!”