Dette er en blogg for menn, av en mann.

Jeg har vært på nett siden tidenes morgen, og har prøvd å følge med så godt jeg kan. Og noe av det som har fascinert meg mest de siste årene er fremveksten av blogger – for damer. Tusenvis av flotte damer fra hele landet deler små biter av livene sine med en stadig økende leserskare, og det ser ut til at det bare blir flere både bloggere og lesere. Samtidig har jeg funnet ut at det er noe som mangler i bloggosfæren: Menn. Menn som deler og skriver for andre menn. Gjerne på samme måten som jentene gjør, men altså med en maskulin vinkling på tingene. For vi menn kan da ikke la jentene holde på helt på egen hånd? Vi gutta har jo også masse vi er interessert i, som vi lurer på og som vi går og tenker på. Gjerne ting vi ikke finner i noen  av (de ekstremt få) mannebladene som finnes hos Narvesen. Det er jo heller ikke alle av oss som er så veldig interessert i «artige ting som har skjedd»-artiklene og alle puppedamene disse bladene selger seg med heller. Det finnes manneblogger om fotball og økonomi og slike ting, men altså ikke en manne-manneblogg for helt vanlige menn.

Det har jeg tenkt å gjøre noe med med denne bloggen.

Så her får du shopping-, mote- og mat-tips fra et maskulint ståsted i tillegg til kommentarer og annet jeg måtte finne det for godt å publisere. Alt her er mine egne meninger, på godt og vondt. Eventuelt sponset innhold blir klart og tydelig kommunisert som nettopp det, og man er ikke garantert en fordelaktig anmeldelse selv om man betaler for presentasjonen.

Hvem jeg er? Jeg er en mann i min beste alder. Jeg har jobbet i reklamebransjen siden slutten av 80-tallet, byttet jobb noen ganger, har vært gift, fått barn, flyttet fra leid leilighet til egen leilighet og videre til egen enebolig, bygget garasje og terrasse, lagt belegningsstein og pusset opp hus, kjøpt og solgt biler og motorsykler, vært gründer og ansatt, har spilt i diverse band og gitt ut både singler og plate og video og vært på TV, har gått gjennom skilsmisse og blitt singel igjen, og mye mye mer. Jeg har altså masse livserfaring som jeg tenkte det kunne være greit å dele med verden her på min helt egne blogg.

Ut over det får ting bli litt til mens jeg holder på.

0 replies on “Dette er en blogg for menn, av en mann.”