En vanlig dag

2013-02-01 16.46.37

En del av jobben min går ut på å være ArtDirector i den norske utgaven av mannebladet guttebladet For Him Magazine (eller FHM). Jeg setter sammen iPadutgavene av bladet, og hjelper til med papirutgaven når det er behov for det.

ipad_FHMforsideEn av mytene rundt det å jobbe med mannebladproduksjon er at det går rimelig hett for seg i redaksjonen. Vi oversvømmes av sexy babes, drikkevarer og annen guttemoro, og har så vidt tid til å lage bladet innimellom alle de fete festene vi går på.

Vel. Det er ikke helt riktig. Joda, det finnes mange pene piker, men det er mest på bilder. Mesteparten av damebildene kommer nemlig fra andre FHM-redaksjoner rundt i verden. Vi har selvsagt våre egne norske babes å i bladene, men det er ikke så ofte vi er med på fotoshootene deres heller. Men det er klart – en del moro er det jo. Vi har eget fussballspill-rom (se bildet over, som viser tre av bladets journalister og redaksjonssjefen som sliter hardt med å få ut neste nummer), masse hyggelige kolleger og stor frihet. Så det er nok ingen av oss som har så veldig lyst til å bytte jobb med det første…

Oppdatering, september 2013: iPadutgaven lønner seg ikke, så nå legges hele greia ned. Men hey – det var moro så lenge det varte.

Oppdatering, juni 2014: Nå er hele bladet lagt ned. Det var visst ikke noe markedfor bladet. Eller for å være mer presis: det er ikke nok annonsører der ute som vil assosieres med babes og guttehumor, så da forsvant inntektsgrunnlaget. RIP.

Tags from the story
,
0 replies on “En vanlig dag”