Verden beste jakke

Baubax

Det lille tekstilselskapet BauBax fra SanFrancisco har kommet opp med det som så langt ser ut til å være det ultimate mannejakkekonseptet: jakker som inneholder alt som skal til for å gjøre hverdagen enklere når man er på farten: I hetten (som kan tas av) er det innebygd pute, øyemaske og øreproppholder, den har egne lommer til drikkebokser, telefon, solbriller, og annet stæsj, den har innebygde fingerhansker og store lommer til å varme hendene i, og litt av hvert annet.

Baubax2Folkene bak var litt usikre på om konseptet ville slå an, så den lanserte den stille og rolig på Kickstarter med et mål om å få inn $ 20.000 for å sette i gang det hele. Da innsamlingsperioden var over hadde de fått inn 9.192.055, og produksjonen ble satt i gang.

Konseptet består av 4 modeller til menn (og 4 til kvinner): en hettegenser-type, en vindjakke, en bomberjakke og en blazer. Alle levert i diverse farger. Alt i en design som gjør at man egentlig ikke ser at det er noe spesiellt med jakkene; de har muligens noen flere glidelåser enn vanlig, men ellers…

De første jakkene er på vei ut til de som registrerte seg først, og vi vanlige mennesker kan bestille vår jakke her. Man kan selvsagt vente til det hele kanskje kommer til vanlige butikker, men hvorfor vente på høyere priser og alt det der?

Se masse bilder og info på Kickstartersiden deres.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.