Underbensbekledning

Ekspertene i Min Mote uttaler at det nå er UT med fargesterke undiker, og at det er det enkle, klassiske svarte, hvite eller grå som gjelder. Dem om det. En manns underbukse har altså to funksjoner: den skal holde utstyret på plass uten å klemme, og den skal være behagelig å ha på ellers. Fargen spiller da virkelig ingen rolle. Stoffet kan ha noe å si for noen; bomull er vel det foretrukne materialet, så er det noen som synes silke er OK (har jeg hørt), og så er det noen som ikke makter å gå til innkjøp av denslags tekstiler på egen hånd og havner borti  diverse syntetiske materialer.

Gutta hos Underwear Unlimited har forresten laget denne fine guiden til "Hva undertøyet ditt sier om deg"

Gutta hos Underwear Unlimited har forresten laget denne fine guiden til “Hva undertøyet ditt sier om deg”

Men altså; farger på undiken. Er det noen noen gang som har havnet i en situasjon der slikt betyr noe? Bortsett fra kanskje en og annen uheldig bremsesporhendelse i gymmen på skolen da mutter’n hadde insistert på at hvite undiker var tingen? De fleste damer er opptatt av å få plagget av fortest mulig (er de klar for action er det ikke hverken fargen, merket eller fasongen som teller), andre menn i garderober ol. gir absolutt blanke. Grønn? Blå? Stripete? Med Harleylogo? Orange? Samma det, vel! Trives du (og Småkaren/Junior/Sjefen/ellerhvadunåkallerden) i undiken er alt greit.

Herrene i Garcon Model undersøkte herrers undertøysvaner i fjor. Dette er resultatet.

Herrene i Garcon Model undersøkte herrers undertøysvaner i fjor. Dette er resultatet.

Men et tips er selvsagt å gå for noe ensfarget som lar seg vaske sammen med annet tøy uten å hverken avgi eller motta farge. Sort og grått funker strålende, hvitt har det med å bli misfarget hvis det havner sammen med noe som farger av. Uten at det har noe å si for bruken, selvsagt. Men det er jo noe med det å ikke se sjuskete ut også dersom man havner i en situasjon der undertøyet kommer til syne. Alltid kjipt når du har tryna med plastraketten og den søte sykepleieren må klippe opp kjøredressen for å gipse litt og så er undiken under pari, liksom.

Type underbukse er jo ogå opp til den enkelte. Utstyret mitt foretrekker en grei boxerbrief (aka tettsittende boxershorts), mens andre kanskje har utstyr som trives best i en litt trangere, vanlig truse eller kanskje tilogmed i en brief. (Til dere siste – skjerpings!). Les gjerne denne artikkelen for litt info om hva damene sier de liker best.

Ellers kan man jo gå kommando. Det funker også helt greit. Selv om det i feil jeans kan gi uønsket slitasje på nevnte edle deler. Dessuten er jo kommando et absolutt NEI dersom jeansen har glidelås og ikke knapper.

Men altså: En underbukse har to funksjoner: den skal holde utstyret på plass uten å klemme, og den skal være behagelig å ha på ellers. Punktum.

Hovedbildet viser en tights fra norske Dovre.

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.