Skikkelig jakke

mas1201-m000-lc

Jeg kan ikke fordra å måtte dra på vesker eller poser eller sekk og annet ekstrautstyr når jeg er ute og farter. Jeg vil ha på meg behagelige klær, og slippe å måtte passe på diverse løsøre hele tiden. Samtidig er det jo en del greier det er greit å ha med seg; den vanlige lommeboken og nøklene selvsagt, men også f.eks. ekstra kontaktlinser, lesebriller, solbriller, lommetørkle, et par plaster, trommenøkkelen, lighter, en penn eller to, mobillader og så videre. Damer har svære vesker til alt stæsjet sitt, mens vi gutta enten må droppe å ta med oss greiene, eller vi må ha en skrekkelig man-purse eller en sekk – eller gå med struttende lommer.

mas1201-m000-00Klesmerket MA.STRUM lager jakker som løser alle slike problemer. Både tynne sommerjakker og tjukke vinterjakker som har det det til felles at de er fulle av nøye gjennomtenkte oppbevaringsmuligheter – altså lommer. Lommer til mobilen, lommer til lommeboken og så videre. Det hele uten at jakkene hverken ser klumpete og signe ut, eller nerdete og harry. De kan nok virke litt «militære» i stilen, men det dempes ned når jakken er knall rød eller helt svart. Ingen ting er overlatt til tilfeldighetene, og alt virker solid satt sammen.

Jeg har ikke funnet dem i noen butikk i Oslo foreløpig, så da blir det vel å ta en tur til London igjen, da. Eller shoppe den her.

p5_revolution_plus_fan01_500x500En annen leverandør av praktiske jakker er amerikanske SCOTTeVEST. Produktene deres er mer amerikanske og streite og streite i formen, men virker minst like gjennomtenkt som MA.STRUMs produkter. Her er det lommer til alt, uten at klærne blir overlesset osv.

Og SCOTTeVEST tilbyr mer enn bare jakker; de har t-skjorter, vanlige skjorter, fleecejakker og så videre også – alt med en drøss skjulte lommer og smarte oppbevaringsløsninger. Her er det slutt på løse hodetelefonledninger og å miste ting – alt er gjennomtenkt og bra. Og det til en lavere pris enn det MA.STRUM-produktene går for. Sjekk nettbutikken selv her.

Tags from the story
0 replies on “Skikkelig jakke”