Hva er greia med ødelagte bukser??

image1xxl2

OK. Hva er greia med bukser med høl i?

I Instafeeden min og rundtomkring ellers dukker det stadig opp bilder forsåvidt velkledde herrer som går med nye bukser der det åpenbart er skåret og slitt hull på knærne (og elles). Jeg har prøvd å finne ut om det er noen praktisk grunn til denne praksisen (er buksene så trange at man ikke kan bøye seg i dem, f.eks?), men finner altså ikke ut av greia.

Screen Shot 2016-01-04 at 15.47.48 Screen Shot 2016-01-04 at 15.46.28

For altså – blir det ikke veldig kaldt på knærne med slike ventilasjonsåpninger? Det er jo heller ikke noe særlig pent (knær er vel ikke den kroppsdelen som flest finner veldig attraktive). Men det er kanskje for å vise at man har så god råd at man kan ødelegge fine nye bukser bare fordi man kan? Og hvis det er et forsøk på å kopiere 80-tallets og Morten Harkets stil fra dengang – da holder det ikke. Buksene den gang var MYE mere slitt enn disse nymotens fjasebuksene.

LividJeansFade-1024x774

En ting er ekte slitte jeans – altså jeans som er slitt av god gammeldags bruk – slik som de Livid Jeans skriver om. Gjerne med slitasjehull på knærne, frynsete buksebein, merke etter snusboksen i baklomma og kanskje en lapp eller to som dekker over ublide møter med spiker eller et gjerde. Det er jo tøft så det holder, og viser en mann med personlighet og egen stil. Men ferdigkjøpt slitasje? Meh.

Så altså – slutt å ødelegge buksene deres med vilje!

 

Bilder (fra topp og nedover):
ASOS
Karlo Lewis
Nils Kretschmer
Livid Jeans

 

Tags from the story
0 replies on “Hva er greia med ødelagte bukser??”