Golden Globe-mennene

GoldenGlobe-collage

Årets Golden Globe Awards i Los Angeles er vel over, og damenes rød løper-antrekk er vel gjennomanalysert og kommentert. Mens herrene som vanlig ikke har fått så mye oppmerksomhet.

GoldenGlobe-jonhammOg det er forsåvidt ikke så rart. Det er jo ikke SÅ spennende å se gjennom og kommentere en haug bilder av menn i mer eller mindre velsittende smokinger i ulike sjatteringer av svart. For det er jo dét som er det tradisjonelle antrekket for menn på slike tilstelninger. Samtidig må det være irriterende for gutta der borte å prøve å nå opp til reklameguru Donald Drapers (han kaller seg skuespiller Jon Hamm nå for tiden) perfekte smoking fra Dolce & Gabbana, der alt klaffer 100%.

GoldenGlobe-lavernecoxMen noen lyspunkter var det jo innimellom alt det sorte. Skuespiller David Oyelowo stilte i en lilla metallic-smoking (også fra Dolce & Gabbana), Walter White (aka. Bryan Kranston) stilte med frekk sort skjorte(!) i smokingen, Denis O’Hare var barbeint i høye hæler til rutete jakke, Jason Statham hadde funnet frem en (litt for liten) brun velourjakke, Ryan Gosling gikk for hvit retrolook, og transen Laverne Cox slo knockout på alle damene med en gedigen hvit kjolesak.

Du kan forøvrig se alle bildene og lese alt om Golden Globes på Hollywood Life, lese om skjeggrendene hos Vogue (noe må man jo skrive om), og Fashionista.com og Executivestyle har en grei gjennomgang av de «beste» herreantrekkene. Og så kan du jo google selv.

Men hva synes dere? Blir det for kjedelig med sort smoking til alt, eller er det kjekt å variere litt?

(Alle bilder: Getty Images via Hollywood Life)
Tags from the story
,
0 replies on “Golden Globe-mennene”