Rett vest

home-all-jpg

Italienerne Edoardo Giaroli, Elbio Bonsaglio og Ada Kokosar har tatt tak i et problem mange menn har kommet borti: vi bærer med oss mer og mer stæsj. Vi skal ha med oss mobilen, div. nøkler, lommebok, solbriller, lighter, penn, Victorinoxen og så videre, og da trengs det lommer. Spesielt om sommeren kan det by på utfordringer å få med seg alt; en 501 har tross alt bare 4,5 lommer. For noen har det gått så langt at de er begynt å herme etter den feminine delen av befolkningen og har begynt å gå med veske (ja, du leste riktig!). Noen prøver seg med en liten såkalt «manpurse«, men altså – de vet nok at det er feil. Vi bruker kun vesker når vi må ha med oss ting som er for store til å ha i lommene, altså dokumenter, reparasjonshåndbøker, laptoper, trommestikker og slikt.

6948-Le-21eme-Adam-Katz-Sinding-Elbio-Bonsaglio-Premium-Berlin-Spring-Summer-2015_AKS2776 letasca-pockets-vest-reversible-functional-fashion-cool-marble-jpg letasca-pockets-vest-reversible-functional-fashion-cool-neoprene-camouflage-camo-jpeg

Løsningen italienerne har kommet opp med er ganske så enkel: de har laget en vest med så mange lommer som mulig – i dette tilfellet 10. Foran er det masse smålommer til de vanlige greiene, bak er det en stor lomme til en liten laptop, noen magasiner eller noe slikt. Lommene lukkes med glidelås og er nok mest beregnet på ganske flate ting, men siden de kommer i forskjellige størrelser bør de fleste menn klare å få med seg det de trenger i en slik vest. De har også laget to typer; en tradisjonell vest som åpnes med glidelås midt foran, og en en som har glidelås i siden og flapp med borrelås over den ene skulderen.

letasca-vest-pockets-black-camo-neoprene-functional-fashion-1-jpgletasca-vest-pockets-black-camo-neoprene-functional-fashion-3-jpgletasca-vest-pockets-black-camo-neoprene-functional-fashion-5B-jpgVest-bakside

Alle vestene er dessuten vendbare slik at man kan velge om man vil ha f.eks. en svart vest med lommene utenpå, eller en camofarget med lommene på innsiden. Nå er nok ikke disse vestene designet for oss som begynner å få en litt vel stor magemuskel foran, men – vel – det er vel på tide å få gjort noe med den muskelen uansett, og en slik vest kan jo være en fin premie?

Les mer og kjøp på www.letasca.com

Tags from the story
, ,
0 replies on “Rett vest”