Mote (for menn)

005010165-2014-spring-detail2-pdpDet å skrive om mote for en helt vanlig heterofil mann kan være litt av et minefelt. Vanlige moteblogger for menn er jo som oftest skrevet av en eller annen metroseksuell fyr med hipp sveis, gjennomsnittlig mannemodellkropp og masse nytt i garderoben hver uke. Jeg er ikke der.

Jeg har mine favorittplagg og -sko, jeg shopper ikke veldig mye, og jeg har ihvertfall ikke modellkropp. Men jeg synes moteindustrien er et interessant fenomen, med mange flinke kreative mennesker som lager mye kult (og rart) man kan ha på kroppen. Det finnes drøssevis magasiner og blogger der sidene er fylt av det siste siste for damene, og ikke så mange der herremoten blir presentert. Det har jeg tenkt å gjøre noe med. Jeg satser på produsentbilder eller produktbilder jeg tar selv, og ikke bilder av meg selv (slik rosabloggerne gjør) med allverdens gevanter påført min smidige kropp. Jeg trenger ikke “Fina” og “nyyyydelig”-kommentarene, men er mer interessert i å fortelle om hva som skjer der ute; hvilke designere som jeg synes gjør noe fint for øyeblikket, og hvor man eventuelt kan gå for å få tak i det de lager.

Har du tips om noe jeg bør skrive om (som norske motedesignere og klesmerker, interessante klær og accessories, trender og stiltips osv.), eller vil sende meg noe jeg kan skrive om tar du kontakt med meg via jorn@nittygritty.no, og så tar vi det derfra. Jeg er også åpen for å ta inn innlegg mot betaling – bare pling på, så finner vi ut av det.