Miljøvennlig kjøkkenstash

Isbiter

Man får vel egentlig aldri nok stæsj på kjøkkenet. Joda, man klarer seg jo lenge med et par gode kniver, noen gryter og litt slikt, men altså; det er jo ikke så morsomt. Litt av greia med å lage mat er jo å gå og snoke i kjøkkenutstyrsbutikkene og kjøpe med seg gadgets som gjør matlagingen og det endelige resultatet enda bedre.

MatbokaMen så er det jo det, da, at mye av dette stæsjet er laget i plast og andre lite holdbare og miljøvvenlige materialer. Og det er jo ikke så bra. Ikke er plast noe særlig fint heller; det blir stripete og matt osv. etter litt bruk. Men uansett – heldigvis finnes det miljøvennlige alternativer som ikke bare funker bedre, men som også ser mye bedre ut. Birgitte Magnussen, som blogger hos Matmerk.no, har funnet frem noen veldig OK produkter som man kan lese mer om her.

Selv synes jeg jo det er greit å bruke termoser i stål og matbokser i aluminium eller andre holdbare materialer. Det er jo ikke så lett å finne i vanlige kjøkkenbutikker, men går man f.eks. i butikker som har campingutstyr er det mye fint å finne. For ikke å snakke om i butikker som selger brukt utstyr fra forsvaret. Er man heldig får man tak i en gammel matboks i aluminium, og da har man jo det man trenger til nistetransport resten av livet og vel så det.

 

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.