På tide å se LOST en gang til?

Lost-660x495

Høsten nærmer seg, og det er på tide å planlegge de varme innekveldene foran Netflix-skjermen.

For mitt vedkommende gikk våren og forsommeren med til å se ferdig Breaking Bad (Ooooohh – biatch!), Hemlock Grove (Mnja. Har man nå først sett første episode, så…), MadMen (Christina Hendricks og January Jones…), Warehouse 13 (En litt rar serie om stedet der man oppbevarer gjenstander med overnaturlige egenskaper) og House of Cards (Robin Wright…). Høsten kommer vel til å gå med til Orange is the New Black (kanskje – det er jo en kvinnfolkserie – vi får se…), Homeland (klarer ikke helt å komme inn i den, men…kanskje vente til serien er over og se alt på én gang?) og resten av Sons of Anarchy.

Og så går jeg altså å lurer på om jeg skal se LOST en gang til. Jeg har jo hele greia på DVD, det var en kul serie da den kom osv. Men jeg vet jo ikke helt. 121 episoder på tilsammen 90 timer + diverse ekstramateriale er jo litt, da. Men – serien har røykmonster, Evangeline Lilly, Dharma-initiativet og en masse tidsreiser og frem og tilbake, så… Jo. Absolutt. Og kanskje jeg skjønner mer av greia denne gangen?

Wired har satt sammen en grundig begrunnelse for hvorfor man bør se LOST, enten igjen eller for første gang, med linker til både blooper-reels, forsøk på tolkninger av hele LOST-universet og masse annet for oss som liker å ha detaljene på plass her. God høst!

Tags