Slik gir du dama di Adele-looken – eller kanskje ikke

Hvis du har lyst til å fjase masse med damer og samtidig leke kunstner kan du gjøre som Michael Ashton har gjort; bli makeup-artist. Dette er mannen (…?) bak Hello-berta Adeles berømte(?) look, med masse svart maling på øyelokkene og … ja. Adele-looken.

I denne videoen viser han hvordan han går frem. Og det er nok ikke bare-bare å være Adele hvis hun må gå gjennom alt dette her hver gang hun skal vise seg frem for folk. Prosessen innebærer bruk av 39 ulike sminkeprodukter; oljer, puddere og hva det nå kalles alt fjaset, og tar i dette tilfellet minst 20 minutter. (Jada, jeg innrømmer det: jeg har ikke sett hele filmen. De første 3-4 minuttene og det siste minuttet holder lenge, kanskje med et par stopp underveis for å sjekke progresjonen).

Adelelook

Filmen viser altså hvordan en i utgangspunktet søt ung dame gjøres om til ei stiv sminkedokke som nesten ikke tør smile av redsel for at malingen skal sprekke og falle av. Nå er vel dette et ekstremtilfelle, men jeg vet ikke helt om jeg synes hun ble penere og mer attraktiv i prosessen. Hva er galt med et par små kviser og den hudfargen man har fått fra naturens side, liksom? Jeg hadde ihvertfall være rimelig skeptisk til å ta etter-versjonen av frøkenen her med på byen; hva hvis jeg sier noe morsomt og hun må le? Sprekker alt så hele kvelden blir ødelagt da? Og kan hun spise og tørke seg rundt munnen som vanlige folk, eller må hun på badet og fikse leppestiften (eller hva det nå heter det damene har på munnen om dagen) etterpå? For ikke å snakke om morgenen etter – våkner man opp med et Picassoansikt på armen?

Nei; slapp av på ansiktsmalingfronten, folkens.

Forresten: vil du leke Picasso og lage ditt eget Picassofjes kan du gjøre det her.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.