Vi tester blekksprut på boks

2015-03-05 22.29.42

I serien «vi prøver ting vi finner i dagligvarebutikken» har vi denne gang kommet til blekksprut på boks. Nærmere bestemt «Ramirez Octopus in Ragout Sauce» fra Portugal. Innholdet i boksen stemmer ikke helt med bildet på esken det hele kommer i, men etter litt studier ser vi at det faktisk er biter av blekksprut vi faktisk har foran oss. Blekksprut er jo OK å servere varm som en del av tilbehøret til pasta (sammen med diverse annen sjømat), men som de galningene vi er satser vi på å prøve det hele på god toast.

Og blekksprut på boks er helt greit, det. Det smaker sjømat (litt blanding av krabbe, blåskjell og reker) og er ikke ueffent som pålegg. Konsistensen er muligens litt uvant og det er mye olje og kan fort bli litt kliss, men joda.

Les mer om Ramirez her. Har du en god oppskrift der blekksprut inngår vil jeg gjerne ha den…

2015-03-05 22.16.28 2015-03-05 22.18.12

0 replies on “Vi tester blekksprut på boks”